Vaatafwijkingen

Ontsierende rode vlekjes zijn goed te behandelen met laser of coagulatie

Rode vlekjes of adertjes komen vaker voor in het gezicht of op het lichaam. Zowel bij mannen als vrouwen, in alle leeftijden. Er zijn verschillende soorten en de oorzaken lopen sterk uiteen. De meest voorkomende in onze praktijk zijn couperose, teleangiëctastieën, rode adertjes, spider naevus, cherry angioma’s en rosacea. In onze praktijk behandelen we deze vaatafwijkingen zowel met de KTP 532 diodelaser als met coagulatie. Bij de laserbehandeling raakt de kleine laserstraal het verwijde bloedvat terwijl de huid gekoeld wordt om het omliggende weefsel te beschermen. Coagulatie werkt met een zeer klein verhit naaldje om de bloedvaatjes dicht te branden. In beide gevallen worden de restanten van de behandelde bloedvaten door het lichaam afgevoerd. Vaak bent u met 1 tot 3 behandelingen al klaar.

blank
Contact opnemen
Wilt u af van die rode vlekjes of adertjes? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  Uw huid verdient de allerbeste zorg

  Locaties Dermacura

  Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

  Alkmaar
  Beverwijk
  Castricum
  Den Helder
  Heerhugowaard
  Limmen

  Klantenervaringen

  Dermacura
  Daar waar je zelf kan twijfelen en denken "ligt het aan mij of......" kunnen deze dames je heel goed adviseren Lees verder
  06/30/2016