Face Setting

Effectief voor verzachting van uw rimpels

Face Setting werkt! Zonder operatie of lichaamsvreemde fillers en bovendien nagenoeg pijnloos. Het is een volledig natuurlijke methode om rimpels zichtbaar te verzachten en zelfs te laten verdwijnen.
Onze huidtherapeuten brengen handmatig een fijne naald in de rimpel aan en stimuleren daarmee het jonge bindweefsel om collageen en elastische vezels aan te maken. Binnen 1 à 2 weken heeft het eigen weefsel de rimpel hersteld. Dit mooie resultaat houdt 2 tot 4 jaar aan en de behandeling kan zonder problemen herhaald worden.

Voor een zichtbaar verjongend effect. Al na 3 tot 6 behandelingen.

blank
Contact opnemen

Minder zichtbare rimpels, dat wilt u toch ook? Maak hier een afspraak met één van onze huidtherapeuten voor deze doeltreffende behandeling.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  Uw huid verdient de allerbeste zorg

  Locaties Dermacura

  Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

  Alkmaar
  Beverwijk
  Castricum
  Den Helder
  Heerhugowaard
  Limmen

  Klantenervaringen

  Dermacura
  Sinds 2012 onder behandeling van Dermacura. En altijd goed behandeld. Het gaat heel goed met mij. Dank jullie wel,vooral Petra Hes. Ineke van der Lees verder
  03/09/2018