Pigmentvlekken

Weg met die storende verkleuringen van de huid

Pigmentvlekken zijn er in soorten en maten en kunnen u – om welke reden dan ook – in de weg zitten. Wij onderzoeken uw huid en geven u een persoonlijk advies voor een passende behandeling.

Laserbehandeling

In veel gevallen kan hyperpigmentatie (toename van pigment) behandeld worden met laser. Het licht van de Varilite KTP laser dringt door de huid zonder deze te beschadigen en wordt opgenomen door het bloed en het pigment in de huid. De warmte die hierdoor ontstaat, zorgt ervoor dat bloedvaatjes dichttrekken en het pigment wordt opgeruimd. De korstjes die hierdoor op de huid ontstaan, genezen waarna het pigment verminderd is.

Meestal volstaan 1 tot 2 behandelingen met 5 tot 6 weken ertussen.

Chemische peeling

Geschikt voor een oppervlakkige pigmentvlek. De peeling zorgt ervoor dat de celdeling wordt bevorderd. De bovenste huidlaag schilfert af en neemt het teveel aan pigment mee. Wij werken met producten van Dermappeal, Meditopics, Hayoun en ZO Skin Health.

Vaak zijn meerdere behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Neoderma kruidenpeeling

Deze professionele behandeling verbetert de doorbloeding, stimuleert de celvernieuwing en de verjonging van de huid. Ook de vetbalans wordt hersteld. Niet alleen pigment- en levervlekken verminderen maar ook de behandeling van acne, littekens, rosacea en grove poriën laat mooie resultaten zien.

We kunnen kiezen voor een kuur van 3 tot 6 behandelingen in één maand of 1 behandeling per maand.

Camouflagetherapie

Soms zijn bovenstaande behandelingen niet mogelijk of wenselijk. In dat geval kunnen we de pigmentvlekken tijdelijk minder zichtbaar maken. Wij gaan op zoek naar een camouflagecrème met een hoog pigmentgehalte dat zo goed mogelijk overeenkomt met uw eigen huidskleur. De crème wordt vervolgens met een speciaal poeder gefixeerd en is daarmee waterproof. Het maakt niet uit of u transpireert, in de regen loopt of gaat zwemmen. Bovendien leren wij u ook hoe u zelf de crème het beste aan kunt brengen.

Camouflagetherapie werkt goed voor wijnvlekken, littekens, vitiligo en tatoeages.

blank
Contact opnemen
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij helpen u de juiste keuze te maken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  Uw huid verdient de allerbeste zorg

  Locaties Dermacura

  Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

  Alkmaar
  Beverwijk
  Castricum
  Den Helder
  Heerhugowaard
  Limmen

  Klantenervaringen

  Dermacura
  Sinds 2012 onder behandeling van Dermacura. En altijd goed behandeld. Het gaat heel goed met mij. Dank jullie wel,vooral Petra Hes. Ineke van der Lees verder
  03/09/2018