Peeling

’’We change lives by improving your skin’’

Een peeling is een behandeling die een exfoliërende werking heeft op de huid. Het helpt de dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren. Peelings worden gebruikt voor verschillende doeleinden, waaronder het verminderen van pigmentvlekken, het verminderen van roodheid bij rosacea, het behandelen van acne en acnelittekens, en het verbeteren van de algehele huidconditie.

Een peeling maakt gebruik van zuren of enzymen die op de huid worden aangebracht om de bovenste laag van de huid te exfoliëren. De keuze en concentratie van de peelingoplossing worden afgestemd op de specifieke huidproblemen en het gewenste resultaat.

Door regelmatig peelings toe te passen, kan de huid zich vernieuwen en verbeterd de huidconditie. Het resultaat is een gezondere en egale huid.

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.