Microdermabrasie

Voor een gladdere en strakkere huid

Dit is een gecontroleerde mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van een fijne straal microkristallen. Afhankelijk van de huidconditie en de gewenste resultaten kan dat op verschillende diepteniveaus.

Deze methode is heel effectief voor een huid met veel comedonen (mee-eters) en overmatige verhoorning. Bij oppervlakkige pigmentstoornissen worden goede resultaten behaald door de peeling te combineren met fruitzuren.

Al na 1 tot 4 behandelingen zijn littekens, grove poriën en pigment minder zichtbaar.

Een steuntje in de rug voor een voelbaar gladdere huid.

blank
Contact opnemen

Wilt u weten of microdermabrasie de juiste behandeling is voor uw huid? Maak hier een afspraak en wij vertellen er u meer over.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  Uw huid verdient de allerbeste zorg

  Locaties Dermacura

  Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

  Alkmaar
  Beverwijk
  Castricum
  Den Helder
  Heerhugowaard
  Limmen

  Klantenervaringen

  Dermacura
  Duidelijke uitleg en goede service. Zoeken mee naar een geschikt product voor mijn huid. Petra is een fijne huidtherapeut die Lees verder
  07/05/2018