Het gezicht achter Dermacura

’’We change lives by improving your skin’’

Daniela, het gezicht achter Dermacura

Al heel jong had ik echt een passie voor alles wat met de huid en de verzorging daarvan te maken heeft. Het verbaasde dan ook niemand dat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste ging volgen. Vanaf mijn 19e ging ik met heel veel plezier als schoonheidsspecialiste aan de slag. In die tijd gaf ik ook les op de school waar ik zelf mijn diploma gehaald had en gaf ik voorlichting en adviezen op beautybeurzen. Naast mijn werk als schoonheidsspecialiste vond ik hier extra uitdaging in.

Toen ik voor de liefde naar Nederland verhuisde wist ik al snel dat ik ook hier mijn werk als schoonheidsspecialiste voort wilde zetten. Dit keer niet voor een salon maar in mijn eigen salon. En zo gebeurde het dat ik 20 jaar lang een eigen salon met een topteam van 5 dames mocht runnen.

Geweldig om een team om mij heen te bouwen en onze klanten de best mogelijke behandelingen te geven. Toch merkte ik dat ik opzoek was naar meer uitdaging, maar wel op het gebied van de huid. Zo ben ik in 2007 gestart met een 4-jarige fulltime HBO-studie Huidtherapie. Ik moet zeggen, best wel pittig met 2 kleine kinderen van toen 5 en 7 en een man die veel reist. Maar wat een energie kreeg ik van alle nieuwe kennis en wat ik daar allemaal mee zou kunnen doen. Leuk om te weten, inmiddels zijn beide kinderen het huis uit en zelf bijna afgestudeerd.

Eind 2010 studeerde ik af en kon ik vol trots aan de slag als huidtherapeut. Vanaf toen is alles in een stroomversnelling gegaan. Begin 2011 kreeg ik de sleutel van mijn eerste praktijk in Heerhugowaard en mocht ik bij het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar op de poli plastische chirurgie als huidtherapeute aan het werk. Wat was dit bijzonder, als student kon ik hier alleen maar van dromen. Die student was ik natuurlijk niet meer, maar ik voelde mij net de koningin in dat grote ziekenhuis.

Eind 2011 had ik zelfs al de mogelijkheid om mijn eerste medewerker in dienst te nemen, een droom. Geleidelijk aan kon ik uitbreiden met locaties en medewerkers. Tot waar we nu zijn met 10 locaties en 14 fijne medewerkers.

In 2013 vond ik de juiste persoon om mijn trots, de schoonheidssalon, aan over te dragen. Vanaf dat moment ging al mijn aandacht naar mijn grote droom, Dermacura toegankelijk maken voor iedereen in Noord-Holland die onze kennis en kunde nodig heeft.

Door te blijven investeren in hoogwaardige apparatuur en scholing voor mijzelf en de medewerkers hebben wij een ruim aanbod aan behandelingen. Hiermee vervullen we de wensen van onze patiënten op het gebied van huidverbetering.

Met dit alles in mijn achterhoofd kijk ik iedere ochtend blij in de spiegel. We hebben zo’n fijn team van collega’s. Van allemaal weet ik dat ze een eerlijk en vakkundig advies geven. Dat ze nee zullen zeggen als de verwachtingen van de patiënt niet realistisch zijn, of wij niet kunnen bieden wat het beste voor de patiënt is. Zo weet de patiënt altijd waar die aan toe is.

En dat geeft mij een rustig gevoel.

Ik word namelijk heel gelukkig van een tevreden patiënt!

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.