IPL

’’We change lives by improving your skin’’

Een Intense Pulsed Light (IPL) behandeling, ook bekend als lichtflitstherapie, is een behandeling die wordt gebruikt om verschillende huidaandoeningen te behandelen, waaronder pigmentatieproblemen, roodheid in de huid en om de huid te egaliseren.

Bij IPL wordt er gebruik gemaakt van geconcentreerd licht met verschillende golflengtes die gericht worden op de huid. Het licht wordt geabsorbeerd door pigmentcellen in de huid of de hemoglobine (rode bloedcellen) in de bloedvaten, afhankelijk van het doel van de behandeling. Hierdoor kunnen pigmentvlekken, zoals ouderdomsvlekken of zonneschade, worden verminderd. Ook kan IPL helpen bij het verminderen van roodheid veroorzaakt door bijvoorbeeld rosacea of oppervlakkige bloedvaatjes.

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.