Huidaanhangsels

’’We change lives by improving your skin’’

Xanthelasmata:

Deze huidafwijking komt vaak voor rondom de oogleden. Het zijn platte, gelige plekken veroorzaakt door een stoornis in de (plaatselijke) vetstofwisseling. Deze plekken worden vaak gezien bij volwassenen.

Gerstekorrel:

De gerstekorrel is een kleine cyste gevuld met keratine, wat lijkt op een klein wit bolletje in de huid. Het ontstaat door een verstopping van de afvoergang van de talgklieren of de zweetklieren. Soms worden ze verward met puistjes, maar ze zitten eigenlijk net onder het huidoppervlak. Ze komen vaak voor op het gezicht, vooral rond de ogen.

Verruca Seborroica:

Verruca seboroica (ook wel ouderdomswratten) is een van de meest voorkomende goedaardige huidafwijkingen. Naarmate wij ouder worden, neemt het aantal ouderdomswratten meestal toe. De precieze oorzaak is onbekend. Ze kunnen verschillende kleuren en groottes hebben, variërend van enkele milimeters tot centimeters. Meestal verspreiden de ouderdomswratten zich over het lichaam en dan met name over de romp.

Fibromen:

Dit zijn veel voorkomende goedaardige huiduitstulpingen die overal op de huid gezien worden en zijn vaak huidkleurig of lichtbruin. Ze kunnen genetisch bepaald zijn en worden soms gestimuleerd door wrijving. Plekken zoals de hals, oksels, onder de borsten of in de liezen zijn vaak favoriete locaties voor fibromen. In de loop der jaren kunnen er steeds meer fibromen op de huid ontstaan.

Dermatosis papulosa nigra

Dermatosis papulosa nigra zijn kleine, bruinkleurige, goedaardige uitstulpingen die voornamelijk voorkomen bij mensen met een donkere huid. Deze uitstulpingen zijn meestal gelokaliseerd in het gezicht.

Gelukkig zijn alle genoemde huidaanhangsels goed te behandelen met verschillende interventies. Wij plannen altijd eerst een intakegesprek in om uw klachten te bespreken en uw huid te beoordelen. Op basis van dit gesprek bepalen wij welke behandeling(en) het meest geschikt zijn voor uw specifieke vorm van huidaanhangsels.

fibromen steelwratjes verwijderen

Onze behandelingen

De fibromen worden altijd verwijderd zonder beschadiging van de omringende weefsel.

Lasertherapie

PlexR

Coagulatie

Zapper

Curretage

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.