Coagulatie

’’We change lives by improving your skin’’

Coagulatie is een behandelmethode waarbij een elektrische stroom wordt gebruikt om kleine huidafwijkingen te verwijderen. Er zijn verschillende manieren van coagulatie, waaronder het gebruik van de blenden en het gebruik van een zapper.

Bij coagulatie middels de blend-methode wordt er een dunne naald in de huid aangebracht en wordt er een elektrische stroom afgegeven. De stroom verwarmt de cellen in de huidafwijking, waardoor de structuur van de huidaanhangsel veranderd. Dit proces zorgt ervoor dat het lichaam de beschadigde cellen kan opruimen, wat uiteindelijk leidt tot het verdwijnen van de huidafwijking.

Bij coagulatie met een zapper wordt gebruik gemaakt van een klein en handig apparaat dat op veilige laagstroom werkt. Het apparaat is voorzien van een puntige elektrode die net boven de huid wordt gehouden. Door het toepassen van laagstroom op de huidafwijking, wordt het plekje als het ware weggebrand. Dit kan helpen bij het verwijderen van verschillende huidproblemen, zoals bij steelwratjes, ouderdomswratten of bloedblaasjes.

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.