Tattoo laser

’’We change lives by improving your skin’’

Tatoeages verwijderen wij met de M22 Q-Switched Nd:YAG-laser. De laser maakt gebruik van foto-akoestische technologie om tatoeages te verwijderen en zendt een krachtige lichtpuls uit die wordt geabsorbeerd door de inktdeeltjes in de huid. Het licht breekt de inktdeeltjes af in kleine fragmenten, waardoor het lichaam ze natuurlijk kan afvoeren. Het is belangrijk om te weten dat het verwijderen van tatoeages een geleidelijk proces is en dat het resultaat niet onmiddellijk zichtbaar is na één behandeling. Het aantal benodigde behandelingen voor het volledig verwijderen van tatoeage varieert, afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte, kleur, diepte en type inkt van de tatoeage. Meestal zijn er meerdere sessies nodig, met een tussenpoos van enkele weken om de huid de tijd te geven om te herstellen.

Deze behandeling kan enkel op de locatie Heerhugowaard plaatsvinden. 

 

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.