Ervaringen van klanten

’’We change lives by improving your skin’’

Hoe anderen ons hebben ervaren

Je weet pas het hoe het is als je het zelf hebt gedaan. Daarom vertellen onze cliënten eerlijk over hun ervaring bij ons.

Behandeling acne

Als vrouw van 30 verwachtte ik op deze leeftijd geen last meer te krijgen van acne, maar helaas gebeurde dat toch. Het begon met een aantal onderhuidse ontstekingen en dit leek zich steeds verder uit te breiden. Maandenlang zat het over m’n hele gezicht, maar rond mijn kaaklijn was het het ergst.

Behandeling acne

Acne komt vaker voor in onze familie maar bij mij werd het opeens zo erg dat ik eigenlijk liever niet meer naar buiten ging. Ik schaamde me, durfde niet op de foto en uitgaan werd helemaal een ding. Ik had het gevoel dat iedereen vooral naar de acne in mijn gezicht keek.

Behandeling dermatografie wenkbrauwen en eyeliner

Omdat ik in een van mijn wenkbrauwen een klein litteken had dat moeilijk te camoufleren was en omdat ik last had van allergie waardoor mijn ogen traanden en de make-up doorliep, zocht ik naar een oplossing.

Behandeling hyperpigmentatie

Ik had er al een tijdje last van als ik in de spiegel keek, van die kleine pigmentvlekjes in mijn hals. Niet zeuren, dacht ik eerst. Pogingen bij de huisarts en een gesprek bij een cosmetisch arts brachten geen afdoende oplossing. Uiteindelijk heb ik gezocht naar een huidtherapeut in de buurt van mijn woonplaats Uitgeest. Dermacura bleek ook een vestiging in Limmen te hebben, als onderdeel van een medisch centrum. Een hele fijne locatie trouwens.

Behandeling oedeem en tepeltatoeage

Na mijn borstreconstructie voelde ik me wel wat onzeker. Het duurde best wel even voordat ik voor mijn gevoel mijn lichaam weer terug had. Kort na de hersteloperatie ging de plastisch chirurg die mij had behandeld weg uit het ziekenhuis. Op haar advies ging ik naar Daniela. De chirurg had in het ziekenhuis in Alkmaar nauw met haar samengewerkt en had het volste vertrouwen dat ze mij met haar behandelingen kon helpen. Zo werd ik niet helemaal losgelaten en had ik een aanspreekpunt waar ik met vragen terecht kon. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Daniela is toegankelijk, laagdrempelig en vooral deskundig.

Behandeling acnelittekens

Veel jongeren hebben last van acne, dat was ook bij mij het geval. De acne vond ik vervelend maar van de littekens had ik het meeste last. Als ik in de spiegel keek, lette ik alleen nog daarop. Ik was ervan overtuigd dat anderen dat net zo zagen en daar schaamde ik me voor.

Behandeling overbeharing

Het voelt soms stom maar door het beeld in de media van mannen met een glad bovenlichaam en gladde schouders, ging ik me toch steeds onzekerder voelen over mijn eigen behaarde lichaam. Ik begon me te scheren maar op een bepaald moment werd ik dat eerlijk gezegd zat. Het kostte heel veel tijd, was nooit precies zoals ik het wilde en vooral, het resultaat was van korte duur. Definitief ontharen zou de beste oplossing zijn.

Behandeling huidverbetering en dermatografie wenkbrauwen

Toen ik in de twintig was had ik veel last van acne. Behandelingen bij een schoonheidssalon hielpen niet; na een dermabrasie behandeling bleven er bovendien wondjes en kleine littekens achter. Daniela vond de juiste aanpak voor mijn onrustige huid en begon met peelings. Dat gaf meteen verbetering.

Behandeling Couperose 

Zo rond mijn vijftigste kreeg ik in mijn gezicht opeens last van rode bloedvaatjes. Het voelde als een grote rode vlek waar iedereen naar keek. De mensen in mijn omgeving merkten het steeds op, vroegen wat het was. Het maakte me erg onzeker en gaf me een gevoel van minderwaardigheid. In eerste instantie probeerde ik de roodheid te verbergen met make-up maar dat werkte toch onvoldoende. Op advies van mijn huisarts ging ik naar Dermacura.

Behandeling bloedvatafwijking 

Ik had een bloedbaar (venous lake) op mijn lip en dat vond ik cosmetisch storend. Mensen vroegen mij vaak waar ik mij aan gestoten had, zo blauw kon mijn lip worden. Ik benk terect gekomen bij Dermacura voor het behandelen van mijn bloedbaar. Ik ben heel tevreden met het resultaat en dat al na laserbehandelingen.