Dermacura
Ik kwam bij dermacura terecht nadat mijn acne veel erger werd na een zware operatie.
Dankzij de tips en adviezen en de behandelingen van Petra is mijn huid nu veel rustiger.
Ik kom al 4 jaar bij dermacura en ik ben erg tevreden.
04/13/2020
Dermacura
Ik ben zo zó blij dat ik een jaar lang geïnvesteerd heb ik mijn benen! Ze zijn als nieuw, glad, haarloos en ontstekingsvrij. Ik ben elke keer geweldig geholpen, deskundig, ontspannen enz. Ik zou iedereen (met overbeharing) aanraden om naar deze dames te gaan. T heeft een enorm effect op mijn gelukkig zijn.
03/13/2019
Dermacura
Onlangs oedeembehandelingen gehad bij Kyra in Castricum. Zij heeft mij heel vriendelijk en deskundig geholpen.
09/08/2018
Dermacura
Al een paar jaar wordt ik behandeld door Petra voor overbeharing. Ze is altijd behulpzaam, luistert naar mijn vragen en is ook altijd in voor een gezellig gesprek! Kortom, een veilige plek waar ik goed geholpen wordt! Dank je wel Petra ! 🙂
07/31/2018
Dermacura
Ik ben nu alweer een aantal jaren onder behandeling bij Petra voor zowel Acne als Couperose. Vooral de laserbehandeling vond ik in het begin echt spannend. Maar dankzij het geduld en de goede adviezen van Petra ziet mijn huid er nu zoveel beter en rustiger uit. De sfeer is altijd relaxt en hartelijk en de medewerkers ontzetten kundig. Dank jullie wel allemaal!
07/09/2018
Dermacura
Na 3 behandelingen bij Petra is mijn huid al veel rustiger geworden! Ik ben onwijs tevreden. Laagdrempelig, professioneel en het is ook nog eens gezellig!
07/05/2018
Dermacura
Ik kom al 4 jaar bij Petra voor mijn acne behandeling en ik ben hier zeer tevreden over. Ik merk echt heel veel verschil in mijn huid t.o.v. een aantal jaren terug. Zeer fijne praktijk, met behulpzame en vakkundige mensen. Aanrader!
07/05/2018
Dermacura
Duidelijke uitleg en goede service. Zoeken mee naar een geschikt product voor mijn huid. Petra is een fijne huidtherapeut die de tijd voor je neemt en interesse toont. Resultaat is super!
07/05/2018
Dermacura
Gister een laserbehandeling gehad bij Daniela. Kende haar al heel lang als mijn vaste schoonheidsspecialiste en ben altijd super tevreden geweest met alles wat zij deed. Uiteraard wilde ik nu ook bij haar. En als vanouds, weer heel gezellig en vakkundig behandeld. Ze waarschuwde voor pijn, maar ook dat is mij erg meegevallen. Kan nu weer “vlek vrij” de zomer in. Bedankt!
03/20/2018
Dermacura
Bij Daniela gekomen voor een tepel tatoeage, nu al vanaf januari in den helder bij Lesley, fantastisch werk meiden, dat kunnen jullie wel. Ik raad het iedereen aan. Erg vakkundig.
03/20/2018
Dermacura
Sinds 2012 onder behandeling van Dermacura.
En altijd goed behandeld.
Het gaat heel goed met mij.
Dank jullie wel,vooral Petra Hes.
Ineke van der meer.
03/09/2018
Dermacura
Al een lange tijd bij Dermacura (Daniëla/Ilse en al een lange tijd bij Petra).
Ik ben heel tevreden over mijn behandelingen,en het gaat goed met mij.Steeds minder behandelingen nodig.
03/07/2018
Dermacura
Voor 5 jaar terug mondholtekanker bij mij geconstateerd, vele operaties gehad. Lymfeklieren uit mijn hals verwijderd dit resulteerde in vochtophopingen in het gezicht, kortom een behoorlijk dikke kop. Al 4 jaar onder behandeling bij Dermacura ( Daniela/Ilse), knapste jongetje van de klas wordt ik nooit meer maar ik heb veel baat bij hun oedeemtherapie 1 maal per week.
Lieve dames ga zo door op de ingeslagen weg en van Tjeerd een dikke 10 en een zoen.
12/18/2017
Dermacura
Luuk komt geregeld bij daniella,en ze gaat zo goed met hem om(luuk heeft autisme).supergoede huidtherapeute.ze krijgt van mij een dikke 10.jacqueline brouwer
10/01/2017
Dermacura
Zeer professionele en klantgerichte dames. Met uitgebreide en eerlijke voorlichting. Bovendien altijd supergezellig !
09/17/2016
Dermacura
Sinds 2011 ben ik onder behandeling bij Dermacura voor zowel oedeem therapie als laserbehandelingen. De behandelaars zijn vakkundig, hebben een professionele werkhouding, zijn vriendelijk en flexibel. Het feit dat ik zowel in het ziekenhuis in Alkmaar als in de praktijk in Heerhugowaard terecht kan maakt dat er heel flexibel afspraken kunnen worden gemaakt. Heel plezierig! Ik beveel de praktijk altijd aan bij vrienden en kennissen en doe dat op deze wijze ook van harte!
07/28/2016
Dermacura
Goede service en altijd een fijne en effectieve behandeling.
07/28/2016
Dermacura
Kundige en vriendelijke behandeling. Afspraken maken gaat ook altijd soepel.
07/28/2016
Dermacura
Ik vind de behandingen heel veel effect hebben. Toen ik begon had ik veel acné en onstekingen. Na de eerste paar afspraken zag je al duidelijk verschil.
De werknemers zijn super lief en aardig, dit is zeer belangrijk met deze baan.
07/18/2016
Dermacura
Ik kom al een paar jaar bij Dermacura om mij te laten behandelen voor lymfoedeem.
Dit heb ik gekregen na borstkanker. Ik werd via het ziekenhuis doorverwezen naar Dermacura.
Altijd een vriendelijk gezicht een luisterend oor en meedenken.
Ik kom hier graag en door de behandeling wordt mijn arm niet dikker en blijft mijn arm soepel.
07/09/2016
Dermacura
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die Dermacura geeft. Ik ben deskundig en vriendelijk geholpen met het gewenste resultaat.
07/05/2016
Dermacura
Ik kom al ruim 1.5 jaar bij Dermacura en ben erg tevreden.
07/04/2016
Dermacura
Daar waar je zelf kan twijfelen en denken "ligt het aan mij of......" kunnen deze dames je heel goed adviseren en eventueel de juiste weg laten bewandelen.
Je wordt te allen tijde serieus genomen, en dat voelt goed!!!
06/30/2016

Laat uw klantenervaring hieronder achter

Name
Testimonial