Over ons

Huidproblemen zorgen vaak voor grote onzekerheid of schaamte. Wij helpen cliënten graag om opnieuw zelfvertrouwen te krijgen. Bij Dermacura kijken we daarom niet alleen vanuit de medische invalshoek naar de huidproblemen maar ook naar de psychosociale kant ervan: hoe beïnvloedt de aandoening uw leven? Dat is minstens zo belangrijk.

Dermacura is oprecht bezorgd om uw huid. Daarom bestaat ons team alleen uit hoogopgeleide en gecertificeerde huidtherapeuten.

Onze huidtherapeuten hebben minimaal de 4-jarige HBO-opleiding tot Huidtherapeut afgerond en worden met regelmaat bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vak.

Elke huidtherapeut bij Dermacura is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). De NVH behartigt sinds 1978 als paramedische beroepsvereniging de belangen van huidtherapeuten in Nederland. Ons beroep is opgenomen in de wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG artikel 34). Ook hebben wij een AGB code en zijn we geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Daniela Apeldoorn, gecertificeerd huidtherapeute en tevens eigenares van Dermacura is bovendien aangesloten bij de Dutch Aesthetic Laser Association. Op deze manier is zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van laserbehandelingen en bent u verzekerd van de beste resultaten.

Maak hier een afspraak met één van onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag uw huid in topconditie te houden of te brengen.
blank
Contact opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

Ons team

Daniela Apeldoorn-Modersohn

Gediplomeerd huidtherapeute

Ilse Groen

Gediplomeerd huidtherapeute

Petra van Groningen- Hes

Gediplomeerd huidtherapeute

Laura van Tilburg

Gediplomeerd huidtherapeute

Lesley Jasper

Gediplomeerd huidtherapeute

Daphne Schneider

Gediplomeerd huidtherapeute

Kyra Schmitz

Gediplomeerd huidtherapeute

Esmee Kauffman

Gediplomeerd huidtherapeute