Team

’’We change lives by improving your skin’’

Het team

Daniela Apeldoorn-Modersohn

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90043328
KP: 99913740988

Peelings

Ilse Groen

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90040513
KP: 49911255388

Petra van Groningen-Hes

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90047203
KP: 39911520088

Esmee Kauffman

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90107169
KP: 39104714188

Kyra Schmitz

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90107220
KP: 39104722188

Daphne Schneider

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90105879
KP: 39104043588

Kim Schutte

Kim Schutte

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90109990
KP: 39105743988

Nina van der Meer

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90100268
KP: 39912776188

Merel Botman

Merel Botman

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90111519
KP: 39106110588

Merel Botman

Suzanne Rodenburg

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90113439
KP: 39106597588

Maxime Stavenuiter

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90114962
KP: 39107038988

Denise Pieters

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90116763
KP: 39107689688

Laura Dijkstra – van Tilburg 

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90107554
KP: 39104943388

Priscilla Stavenuiter – Middelkoop

Gediplomeerd huidtherapeute
AGB: 90107699
KP: 39104999788

Jackeline Sombroek

Office manager

Hieronder kunt u het team ontmoeten:

Mijn naam is Daniela. Ik ben geboren in 1968 en heb in 2010 mijn studie huidtherapie afgerond. Nooit had ik durven dromen een praktijk met zo’n fantastisch team te mogen runnen. De studie huidtherapie trok mij aan, niet alleen omdat alles op het gebied van huid mij enorm interesseert, maar ook omdat ik mijn passie, de Dermatografie/ medische tatoeage, hierin ruimschots kan toepassen. Gelukkig is het mogelijk om op veel locaties te mogen werken en mag ik in het Noordwest Ziekenhuis Alkmaar, Medisch Kliniek Velsen en het Cosmetisch Centrum Jan van Goyen in Amsterdam de dermatografie op locatie toepassen. Daarnaast probeer ik de touwtjes in handen te houden en mijn prachtig team te begeleiden en de praktijken te runnen.

Als ik niet met mijn werk bezig ben geniet ik van mijn gezin. Ik ben de gelukkige moeder van een dochter en een zoon en heb een lieve man die mij in alles steunt en met raad en daad bijstaat. Het gezin hebben wij verrijkt met twee honden en één kat die allen veel aandacht vragen. In mijn vrije tijd hou ik van afspreken met vrienden, wijnen en ook regelmatig te sporten. Genieten kan ik van een goed glas wijn, mooie muziek en een goede film.

Hoi, mijn naam is Ilse.

Ruim tien jaar geleden startte ik als eerste werknemer bij Dermacura in Heerhugowaard. In tien jaar tijd heb ik de praktijk zien groeien tot de praktijk die het nu is met vele locaties en leuke collega’s rijker. Het mooie aan de groei vind ik het contact en samenwerking met collega’s. Ieder zijn specialiteit, hierdoor vullen we elkaar goed aan en leren we van elkaar.

In de praktijk pas in vrijwel alle behandeling toe die Dermacura aanbiedt.

Begin dit jaar ben ik de basis opleiding permanente make-up wenkbrauwen gestart en inmiddels pas ik dit toe in de praktijk. Het mooie aan deze behandelingen is dat je direct na de behandeling resultaat ziet, iemand mooier maakt op een natuurlijke manier en hierdoor een goed gevoel kunt geven. Ik hoop dit in de toekomst uit te breiden met het toepassen van medische tatoeages.

Ik houd van kamperen, ga graag op wintersport en ben moeder van twee fantastische jongens. In mijn vrije tijd breng ik dan ook graag tijd door met mijn gezin.

Hallo, ik ben Petra.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en sinds 2013 werk ik bij Dermacura op de vestiging Heerhugowaard. Dat is alweer bijna 10 jaar geleden en ik doe mijn werk nog steeds met veel plezier.

Het geeft mij een fijn gevoel als er met een behandeling een goed resultaat behaald wordt en ik daardoor een patiënt een gevoel van blijheid of zelfverzekerdheid kan meegeven. De behandelingen die ik voornamelijk uitvoer zijn lasertherapie en huidverbetering. 

Naast mijn werk vind ik het heerlijk om op reis/vakantie te gaan (wie niet) maar het thuiskomen erna doet me ook altijd goed. Iets nieuws waarvan ik tegenwoordig echt kan genieten is tuinieren, hetgeen komt doordat ik tegenwoordig een heerlijke tuin heb in plaats van een Amsterdams balkonnetje, of door die oplopende leeftijd…

Mijn naam is Esmee en ik ben sinds 2019 werkzaam bij Dermacura. In datzelfde jaar heb ik ook mijn eindstage bij Dermacura gedaan en mijn studie Huidtherapie afgerond. Heel erg blij was ik toen ik mocht blijven werken op deze leuke plek. Op locatie Den Helder ben ik twee dagen werkzaam en één dag in Schagen. De afwisseling tussen beide plekken maakt het werk interessant, dit komt omdat verschillende behandeling op de locaties voorkomen. Zelf ben ik erg medisch gericht, dit komt door mijn opleiding Doktersassistente die ik voor Huidtherapie heb afgerond. Ook ben ik nog twee dagen werkzaam bij de dermatologen in het NWZ als assistente. Veel mensen herkennen mij daarom vaak al vanuit het ziekenhuis of andersom, dit vind ik altijd erg leuk.
Het werken bij Dermacura vind ik heel mooi en leuk om te doen omdat het erg veelzijdig is. Allerlei zorgvragen komen bij ons terecht en natuurlijk doen wij ook veel cosmetische behandelingen. Juist deze combi houdt het werk dagelijks interessant. Voor een gezellig praatje is ook iedereen altijd welkom.
In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familiebezoekjes bezig, uiteten, terrasjes pakken en een festival of feestje hier en daar. Voor alle gezelligheid ben ik te porren.
Eigenschappen die dan ook goed bij mij passen zijn ambitieus, creatief en structureel maar vooral empathisch en sociaal.
Graag kijk ik ernaar uit om jullie in de praktijk te ontmoeten

Hoi mijn naam is Kyra. In 2018 ben ik als stagiaire bij Dermacura gekomen. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik mocht blijven. Sindsdien werk ik met heel veel plezier op vier verschillende vestigingen van Dermacura. Je kunt mij vinden op de locaties in Alkmaar, Heerhugowaard, Velsen-Noord en Beverwijk.

De afwisseling tussen zowel de locaties als de behandelingen bevallen mij ontzettend goed. Geen dag is het zelfde en dat is wel zo leuk. Ik ben erg blij met ons huidige team, ondanks dat we snel groeien is het contact tussen alle therapeuten goed en kan ik altijd terecht met vragen. Ik ben er van overtuigd dat we elkaar dan ook versterken in ons vak.

Ondanks dat ik van mijn werk hou, hou ik ook erg van mijn vrije tijd. Sinds de coronacrisis heb mij bezig gehouden met mijn creativiteit en ben ik gaan schilderen. Hier besteed ik dan ook iedere week veel tijd aan. Ik ben erg trots dat mijn werk onder andere in de wachtkamer van de locatie in Heerhugowaard hangt.

Hoi, mijn naam is Daphne.

In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en eigenlijk vrijwel meteen gestart bij Dermacura. Na verschillende stages te hebben gelopen tijdens mijn opleiding kwam Dermacura op mijn pad en dit voelde meteen goed. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik naar mijn gevoel heb geluisterd.

Je kunt bij mij terecht voor zowel de cosmetische als de medische behandelingen. Deze afwisseling vind ik juist erg leuk! Geen één huid is hetzelfde en dat maakt ons vak zo interessant. Het doet mij goed om cliënten op deze manier te kunnen helpen waardoor zij letterlijk beter in hun vel gaan zitten. Daarnaast is het ook heel fijn om te werken binnen dit team, omdat we elkaar goed kunnen versterken.

Naast mijn werk kan ik er enorm van genieten om tijd door te brengen met mijn gezinnetje. Maar ik vind het ook heerlijk om tijd door te brengen met vrienden, de stad in te gaan en te borrelen op het terras! 

Hoi, ik ben Kim! Ik ben begin 2020 bij Dermacura mijn afstudeerstage gaan lopen en in oktober 2020 afgestuurd aan De Haagse Hogeschool. Ik ben sinds november 2020 werkzaam bij Dermacura als Huidtherapeut op de locaties Heerhugowaard, Velsen en Limmen. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en haal voldoening uit tevreden patiënten en mooie behandelresultaten. Ik geniet van de afwisselende werkzaamheden, vele behandelmogelijkheden en mijn leuke collega’s.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de sportschool, kijk ik films of ga ik wandelen met mijn kindje Nova en hondje Kai. Als persoon ben ik erg zorgzaam, behulpzaam en heb ik een open houding.

Hoi, mijn naam is Nina. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en sinds 2021 werk ik met veel plezier als huidtherapeut bij Dermacura. Dermacura is een fijne praktijk om te werken, onderling delen wij onze kennis en raadplegen wij elkaar voor advies.

Ik vind de afwisseling in het werk erg leuk, geen dag is hetzelfde! Je kunt met alle huid- en oedeemklachten bij mij terecht. Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van huidverbetering en melasma (zwangerschapsmasker), hiervoor maak ik graag gebruik van de Dermapen (microneedling), peeling, lasertherapie en inzet van thuisproducten.

Ik ben werkzaam op de locatie Heerhugowaard op de dinsdag, woensdag, donderdag en om de week op zaterdag. Op mijn vrije dagen ga ik graag varen, buiten wandelen en uiteten met familie/vriendinnen.

Hi ik ben Merel, ik ben sinds 2021 werkzaam bij Dermacura. Ik werk met veel plezier fulltime op de locatie Den Helder. Het werken in Den Helder is zeer divers en afwisselend van medische en cosmetische indicaties. Geen dag is hetzelfde en ik geniet van mijn patiënten, behandelingen en resultaten. Ik ben een bezig bijtje en hou niet van vervelen, daarom kun jij mij op de dagen dat ik niet werkzaam ben bij Dermacura vinden op het groentebedrijf van mijn ouders. Hier werk ik al sinds mijn 12e levensjaar.

Je kunt mij in het weekend vinden met een glas rode wijn of in de kroeg met een biertje. Ik ben ook echt een bourgondiër die van hartige dingen houdt, dus een borrelplank bij de borrel komt zeker van pas. Overigens heb ik een liefde voor reizen, waarbij ik de wereld graag verder wil verkennen. Daarnaast hou ik ervan om af en toe mijn rust momentjes te pakken met een boek, sauna of jacuzzi momentje.

Mijn naam is Suzanne en ik ben opgegroeid in Mali en in Uitgeest. Na mijn havo ben ik opgeleid tot schoonheidsspecialist en vervolgens afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn grootste passie betreft de verzorging van de huid. Daarnaast ben ik onder andere behulpzaam, zorgzaam en sociaal. Mijn geluk is dat ik deze persoonlijke eigenschappen in combinatie met mijn grootste passie heb weten te vertalen in het begeleiden en adviseren van mensen die hulp nodig hebben bij de verzorging en behandeling van de huid. Dit doe ik sinds februari 2022 als huidtherapeut bij Dermacura in Limmen. Dermacura spreekt mij aan als huid- en laserkliniek door de vrijheid en afwisseling die ik hier heb als huidtherapeut met daarnaast een liefdevol en gezellig team van bekwame huidtherapeuten die altijd voor elkaar en voor de patiënten klaar staan.

Ik bak en kook graag, je vindt mij dus vaak in de keuken. Daarnaast heb ik een dochtertje en in mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezinnetje, familie en vrienden. Ten slotte hou ik erg van muziek en kan je mij dan ook dansend terugvinden op verschillende festivals.

Ik ben Maxime.

Ik haal veel voldoening uit mijn werk wanneer patiënten na een behandeling met een tevreden gevoel naar huis gaan. Daar zet ik me dan ook volledig voor in. De behandeling van uiteenlopende huidproblemen en de contacten met vele verschillende patiënten maken mijn werk zo leuk. Geen dag is hetzelfde!

Ik ben een echt mensenmens. In mijn vrije tijd breng ik dan ook graag tijd door met de mensen die ik lief heb. Ik hou van lekker eten, gezelligheid, muziek, reizen, ik ben gek op dieren en krijg energie van de natuur. Ik kan erg genieten van vakanties en zoek dan graag mooie plekken op!

Hoi, mijn naam is Denise.

In 2022 heb ik mijn eindstage gedaan bij Dermacura en dit beviel van beide kanten heel goed. Daarom ben ik sinds 2023 met veel plezier werkzaam als huidtherapeut bij Dermacura. Ik vind het een leuke praktijk met leuke collega’s. Ik doe zowel de medische- als cosmetische behandelingen en die afwisseling maakt het werk erg interessant. Geen dag is het zelfde. Ik werk fulltime dus je zal mij veel vinden op de werkvloer.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie. Ik hou ervan om lekker te sporten namelijk handballen en de sportschool maar ook van uiteten en van een feestje met een lekker drankje erbij. Ook kan ik erg genieten van vakanties en weekendjes weg.

Hoi, mijn naam is Laura.

Ik ben 27 jaar oud en ik ben in 2019 afgestudeerd als huidtherapeut. Het zorgen voor ons grootste orgaan, de huid, heeft me altijd geïntrigeerd en is mijn grootste passie. Geen vraag of advies is mij te gek.

Al enige tijd werk ik bij het geweldige team van Dermacura, waar ik eerst mijn afstudeerstage heb gelopen en daarna zelfstandig spreekuren ben gaan draaien. Naast de fijne collega’s haal ik ook veel voldoening uit de diversiteit in cliënten en behandelingen. Ik ben inzetbaar voor zowel de cosmetische als medische behandelingen.

In mijn vrije tijd geniet ik volop van het moederschap. Sinds juli 2022 ben ik de trotse moeder van mijn zoontje, waar ik dan ook volop van geniet. Naast leuke dingen doen en tijd doorbrengen met mijn gezin, kan ik ook erg genieten van momenten met mijn familie en vrienden, uit eten gaan, een wijntje drinken, wandelen of een goed boek lezen.

Hi ik ben Priscilla,
In 2019 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Ik heb daarna veel ervaring mogen opdoen binnen het werkveld. In 2023 ben ik begonnen met werken bij Dermacura. Ik werk met plezier op de locatie in Den Helder en in Heerhugowaard. De dagen zijn erg afwisselend en iedere dag kom ik verschillende huidproblemen tegen. Dit is ook wat mijn werk zo leuk maakt! Daarnaast haal ik veel energie uit de sociale kant van het beroep.
In 2023 ben ik moeder geworden en geniet ik ontzettend van tijd samen met mijn gezin. Ik vind het heerlijk om te wandelen, ergens een koffietje te drinken of te lezen.

Ik ben Jackeline. Ik heb heel wat jaren gewerkt op de Nucleaire Geneeskunde NWZ en ben nu een hele andere weg ingeslagen.

Sinds kort, met volle tevredenheid werkzaam bij Dermacura als Office Manager. Mijn kantoor is thuis of ergens waar mijn camper ook heen gaat.

U kunt voor alle vragen omtrent de facturering, vergoeding bij mij terecht.

Ik hou van fietsen en reizen met de camper, zit op Italiaanse les en ben dol op de Italiaanse keuken!

Wij zijn ook te vinden op HuidzorgZoeker

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.