Striae

’’We change lives by improving your skin’’

Striae (of zwangerschapsstrepen) wordt vooral gezien bij zwangere vrouwen en hun groeiende buik. Maar daarnaast kan er bij zowel vrouwen als mannen striae ontstaan door snelle gewichtstoename, intense lengtegroei tijdens de puberteit of overmatige spiergroei bij krachttrainers.

Er zijn twee soorten striae: striae rubra en striae alba. Striae rubra heeft een rode kleur en kan uiteindelijk vervagen naar striae alba, met een meer witte kleur. Over het algemeen is striae rubra beter te behandelen dan striae alba.

Wij bieden verschillende behandelingen om striae te verminderen en de huid te verbeteren. Wij begrijpen dat striae vervelend kan zijn en daarom plannen wij altijd eerst een intakegesprek in. Tijdens dit gespreken bespreken wij uw klachten en beoordelen wij de huid. Op basis daarvan kunnen wij bepalen welke behandeling(en) het meest geschikt zijn voor uw striae.

litteken huidmassage

Onze behandelingen

Lasertherapie

Microneedling

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.