PlexR Soft Surgery

’’We change lives by improving your skin’’

De PlexR-methode is een innovatieve behandeling die wordt gebruikt voor verschillende huidaandoeningen. Het is een non-chirurgische behandeling die als alternatief kan dienen voor chirurgische ingrepen.

Het is een veilige en effectieve methode voor het behandelen van huidveroudering en huidproblematiek. De PlexR behandeling werkt tot in de diepere lagen van de huid. Er vindt een ablatie in deze huidlagen plaats, wat tot huidversteviging leidt. 

Een van de belangrijkste effecten van de PlexR-behandeling is het stimuleren van bepaalde cellen in de diepere huidlagen. Deze cellen zijn verantwoordelijk voor de productie van collageen en elastine. Door de stimulatie van deze cellen wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd, wat leidt tot huidversteviging en het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. 

Daarnaast kan de PlexR-methode ook effectief zijn voor de behandeling van acnelittekens. De gecontroleerde ablatie van de huid kan helpen om de textuur van de huid te verbeteren en de litteken minder zichtbaar te maken.

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.