Dermatografie/ Medische tatoeage

’’We change lives by improving your skin’’

Dermatografie wordt ook wel medische tatoeage of medische pigmentatie genoemd. Bij dermatografie wordt met speciale apparatuur pigment in de huid aangebracht. De gekozen pigmenten worden zorgvuldig geselecteerd om zo dicht mogelijk bij de natuurlijke huidskleur te komen. Deze techniek wordt gebruikt op plaatsen waar de natuurlijke pigmentatie ontbreekt of verstoord is.

Dermatografie kan worden gebruikt om contouren te corrigeren, bijvoorbeeld van lippen en wenkbrauwen. Ook is het mogelijk om na een borstreconstructie een tepel en tepelhof te tatoeëren. De techniek van medische tatoeage is vergelijkbaar met die van cosmetische tatoeage. Het is belangrijk om te weten dat medische tatoeages doorgaans na drie tot vijf jaar bijgewerkt moeten worden om optimale resultaat te behouden.

Vertoont uw huid op een bepaalde plek een kleurafwijking en wilt u dit graag laten verhelpen? Of wilt u graag vollere wenkbrauwen, meer sprekende ogen of een minder smalle boven- of onderlip? Met medische tatoeage zetten wij voor u de puntjes op de i.

Mogelijkheden:

 • Tepelreconstructies
 • Liplijncorrectie (bij een hazenlip of schisis of cosmetisch)
 • Wenkbrauwen (na haaruitval door bijv. alopecia areata of cosmetisch)
 • Behandeling van hypopigmentatie (te weinig pigment)
 • Camoufleren van littekens door trauma of verwondingen (bijv. brandwonden of na een operatie)
 • Eyeliner (na haaruitval door bijv. alopecia areata of cosmetisch)

 

medische tatoeage

Behandelresultaten dermatografie

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.