Vaatafwijkingen

Ontsierende rode vlekjes zijn goed te behandelen met laser IPL of coagulatie

Rode vlekjes of adertjes komen vaker voor in het gezicht of op het lichaam. Zowel bij mannen als vrouwen, in alle leeftijden. Er zijn verschillende soorten en de oorzaken lopen sterk uiteen. De meest voorkomende in onze praktijk zijn couperose, teleangiëctastieën (rode adertjes), spider naevus (bloedspinnetje), cherry angioma’s en rosacea. In onze praktijk behandelen we deze vaatafwijkingen zowel met de KTP 532 diodelaser als met coagulatie en IPL bij diffus erytheem. Bij de laserbehandeling raakt de kleine laserstraal het verwijde bloedvat terwijl de huid gekoeld wordt om het omliggende weefsel te beschermen. 

IPL (Intense Pulsed Light), ook wel lichtflitstherapie genoemd, is een effectieve methode om diffuse roodheid en couperose te verminderen en de huid te egaliseren. IPL-behandelingen worden ook toegepast bij de behandeling van rosacea .Bij de behandeling met IPL penetreert de lichtbundel de huid en wordt door het bloed in de vaatjes opgenomen. Door de warmte die ontstaat, stolt het bloed en worden vaatjes vernietigd.

Coagulatie werkt met een zeer klein verhit naaldje om de bloedvaatjes dicht te branden. In alle gevallen worden de restanten van de behandelde bloedvaten door het lichaam afgevoerd. Vaak bent u met 1 tot 3 behandelingen al klaar. 

vaatafwijkingen behandelen

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  [/db_pb_accordion]