Ervaringsverhalen

Laserontharing

Tim – 20 jaar

Het voelt soms stom maar door het beeld in de media van mannen met een glad bovenlichaam en gladde schouders, ging ik me toch steeds onzekerder voelen over mijn eigen behaarde lichaam. Ik begon me te scheren maar op een bepaald moment werd ik dat eerlijk gezegd zat. Het kostte heel veel tijd, was nooit precies zoals ik het wilde en vooral, het resultaat was van korte duur. Definitief ontharen zou de beste oplossing zijn.

De stap naar Dermacura was niet zo moeilijk want ik had al eerder, met een andere laserbehandeling, goeie ervaringen. Ik was benieuwd wat zij voor me konden betekenen. Tijdens de intake werd gekeken of de kleur van mijn huid en haartjes geschikt was voor de behandeling. Er werden foto’s gemaakt en we bespraken uitgebreid wat ik graag wilde en wat er mogelijk was natuurlijk. Ik vond het erg prettig dat er zoveel ruimte was voor mijn persoonlijke verhaal en ook dat ik heel goed geïnformeerd werd voordat we begonnen. Na die uitgebreide intake kon ik al snel terecht.

Mijn ervaring met de behandelingen zelf is dat de eerste keren vrij pijnlijk zijn, daarna neemt dat af. De huid op mijn schouders is duidelijk al minder gevoelig. Nu we zijn begonnen met de borstharen voel ik weer het verschil maar ik verwacht dat ook dat snel minder wordt. En paracetamol vooraf haalt ook de scherpe randjes er wat af. Het gloeiende gevoel in de huid na de laserbehandeling wordt goed verholpen met de coldpacks. Ik heb daarna nooit last van irritaties, dat is wel fijn.

Na de vier behandelingen aan het begin van dit jaar gaan we na de zomer weer verder. Ik kijk uit naar volgend jaar zomer als we klaar zijn maar eerlijk gezegd ik voel me nu al zo veel zelfverzekerder. Spontaan naar het strand gaan – zeker met dit warme weer – is echt een stuk makkelijker.

Achteraf kan ik zeggen dat het me honderd procent meegevallen is. Vooraf werd me een heel realistisch beeld voorgespiegeld, er heerst een ontspannen sfeer in de praktijk (in Limmen) en ik heb het volste vertrouwen in de deskundigheid van het team van Dermacura.

Het is het meer dan waard!

Er heerst een ontspannen sfeer in de praktijk en ik heb het volste vertrouwen in de deskundigheid van het team van Dermacura.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.