Laserontharing

’’We change lives by improving your skin’’

Laserontharing is een populaire methode om overbeharing te verminderen. Bij laserontharing wordt een geconcentreerde lichtstraal, oftewel laserlicht, op de huid gericht. Het licht wordt geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor het wordt omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt de haarfollikels, waardoor de haargroei vertraagt of stopt. Na de behandeling duurt het meestal enkele weken voordat de behandelde haren uitvallen. Het aantal benodigde behandelingen varieert en ligt tussen de 6 en 10 voor het gewenste resultaat.

Tussen de behandelingen wordt een interval van vier tot acht weken aangehouden. Dit omdat de haargroei cyclisch is, en de laserbehandeling het meest effectief is wanneer de haren zich in de groeifase bevinden. Door de behandelingen in de juiste intervallen te plannen, kan een optimaal resultaat worden bereikt.

laserbehandeling alkmaar

Voor en na foto’s van onze behandelingen

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.