Microneedling en Fractional Needling

Effectief in de strijd tegen huidveroudering

Wist u dat slechts 0,3% van de actieve bestanddelen van traditionele cosmetica doordringen in uw huid? Dat kan beter! Microneedling en Fractional Needling zijn innovatieve, veilige en zachte technieken die dat bewerkstelligen. Met behulp van hele fijne naaldjes worden microperforaties in de huid gemaakt die de aanmaak van collageen en elastine in de huid stimuleren en de opname van cosmetische werkstoffen bevorderen.

Deze methodes zijn geschikt voor alle huidtypes en kunnen op elke zone van het gezicht, hals en lichaam worden toegepast. Ze zijn uiterst effectief bij de behandeling van:

 • Littekens (acne, operatief, brandwonden)
 • Grove poriën
 • Hypertrofische littekens
 • Hyperpigmentatie
 • Striemen/striae
 • Fijne lijntjes en rimpels (anti-aging)

In onze praktijken werken we met de medische Dermaroller en met Fractional Needling apparatuur.

De medische Dermaroller bevat 200 zeer fijne naaldjes met een lengte van 1.0 tot 2.0 mm. Als ondersteuning voor de behandeling kunt thuis een roller gebruiken met naalden van 0.2, 0.3 en 0.5mm.

De Fractional Needling apparatuur maakt met een stempel met zeer fijne naaldjes in korte tijd duizenden microperforaties in de huid. Voor een optimaal resultaat voor uw huid wordt dit gecombineerd met een speciaal op uw huid afgestemd serum (bijv. hyaluronzuur).

Uw huid wordt zichtbaar voller, gladder en strakker.

blank
Contact opnemen
Ontdek de spectaculaire resultaten van onze Needling behandelingen en maak hier een afspraak.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  Uw huid verdient de allerbeste zorg

  Locaties Dermacura

  Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

  Alkmaar
  Beverwijk
  Castricum
  Den Helder
  Heerhugowaard
  Limmen

  Klantenervaringen

  Dermacura
  Al een lange tijd bij Dermacura (Daniëla/Ilse en al een lange tijd bij Petra). Ik ben heel tevreden over mijn behandelingen,en Lees verder
  03/07/2018