Ervaringsverhaal

Priscilla – 31 jaar
Ongeveer twee jaar terug merkte ik op dat mijn huidconditie slechter werd, zowel het pigment als de roodheid werden steeds meer zichtbaar. Dit gaf mij een onzeker gevoel. Het zorgde ervoor dat ik nooit zonder make-up de deur uit ging.
Sinds een jaar onderga ik laserbehandelingen bij Dermacura om mijn huid weer egaal van kleur te krijgen. Ik heb ondertussen verschillende laserbehandelingen ondergaan en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Ik kan mij niet herinneren wanneer mijn huid er voor het laatst zo egaal en gezond uit heeft gezien als nu.
De huidtherapeuten bij Dermacura zijn erg kundig en weten precies wat het beste is voor mijn huid. Tevens worden goede adviezen en tips gegeven waardoor ik optimaal van het resultaat kan genieten. Ondertussen voel ik mij weer zelfverzekerd over mijn huid en dit geeft mij een veel vrijer gevoel.

De huidtherapeuten bij Dermacura zijn erg kundig en weten precies wat het beste is voor mijn huid.

Ervaringsverhaal

Ik kan zonder lippenstift de straat op.

Petri –  67 jaar

Ik had een bloedbaar (venous lake) op mijn lip en dat vond ik cosmetisch storend. Mensen vroegen mij vaak waar ik mij aan gestoten had, zo blauw kon mijn lip worden. Ik benk terect gekomen bij Dermacura voor het behandelen van mijn bloedbaar. Ik ben heel tevreden met het resultaat en dat al na laserbehandelingen. Nu kan ik zonder lippenstift de straat op.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.