Ervaringsverhalen

Huidverbetering met peelings | permanente make-up

Suzanne Woudstra – 36 jaar

Toen ik in de twintig was had ik veel last van acne. Behandelingen bij een schoonheidssalon hielpen niet; na een dermabrasie behandeling bleven er bovendien wondjes en kleine littekens achter. Daniela vond de juiste aanpak voor mijn onrustige huid en begon met peelings. Dat gaf meteen verbetering.
Halverwege een kuur van drie tot vier behandelingen had ik al resultaat. De kruidenpeeling van Neoderma zorgden ervoor dat mijn huid rustiger werd, dat de littekens vervaagden en de grove poriën in mijn huid strakker werden. Dat viel ook op in mijn omgeving. Wat wil je nog meer? Ik ben nooit meer gestopt en mijn huid heeft er nog steeds veel baat bij.

De peelings zelf vallen mee. Het voelt als het schuren van zand en je huid gaat ervan tintelen. De roodheid die daardoor ontstaat trekt na een nacht weg. Daniela geeft goeie adviezen mee en de juiste crème om de huid weer rustig te krijgen.
Naast de behandelingen om mijn huid te verbeteren vertrouw ik Daniela ook mijn wenkbrauwen toe voor de permanente make-up. Ze heeft een goed oog voor wat bij mij past en mooi is. Ze is heel kritisch en gaat door tot ze zelf ook tevreden is met het resultaat. Je hoeft echt niet bang te zijn dat je naar buiten gaat met een totaal ander gezicht.

Ik ken Daniela al jaren uit de professionele sfeer, via ons werk in het ziekenhuis in Alkmaar. Wat me van het begin af aan opvalt, is haar persoonlijke benadering en haar deskundigheid. Zij blijft nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen in haar vak en blijft zichzelf, haar team en haar praktijk steeds vernieuwen. Ik ben fan en blijf een trouwe klant!

Ik ben fan en blijf een trouwe klant!

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.