Ervaringsverhalen

Dermatografie wenkbrauwen en eyeliner

Jacquelien Stam – 55 jaar

Omdat ik in een van mijn wenkbrauwen een klein litteken had dat moeilijk te camoufleren was en omdat ik last had van allergie waardoor mijn ogen traanden en de make-up doorliep, zocht ik naar een oplossing. Ik had weleens gehoord van permanente make-up maar was er nooit zo mee bezig tot ik bij een kennis zag hoe mooi het aangebracht was.

Na een goede analyse van mijn huid ging Daniela aan de slag met de permanente make-up op mijn wenkbrauwen en eyeliner rond mijn ogen. In eerste instantie voelde het wel kwetsbaar om iemand de vrije hand te geven om met een heel zichtbaar stukje van mezelf aan de slag te gaan. Het gaf me veel vertrouwen dat Daniela heel goed keek naar wat bij mijn gezicht en persoonlijkheid past.

Hoe het in zijn werk gaat? De wenkbrauwen vind ik wel meevallen. Het voelt als kleine naaldjes die over de huid schuren of krassen. Dat doet nauwelijks pijn en de roodheid verdwijnt al na een dag. De eyeliner daarentegen… Ja, rondom je ogen is wel een erg gevoelig gebied. Dat is een van de redenen waarom er twee sessies gereserveerd worden, met ongeveer een maand ertussen. Dat is niet alleen fijner voor de pijn maar het geeft je ook de gelegenheid om te kijken wat je van het resultaat vindt. In de tweede sessie wordt het dan verder verfijnd.

Daniela en haar team weten écht wat ze doen; ze hebben kennis van zaken zowel medisch als cosmetisch. Daarnaast zijn ze ook erg betrokken bij jou als persoon.
Ik hou van een natuurlijke uitstraling. Dat is met deze permanente make-up goed gelukt; dat vinden ook de mensen in mijn omgeving trouwens. Alles bij elkaar een fijne ervaring en absoluut voor herhaling vatbaar.

Ik hou van een natuurlijke uitstraling. Dat is met deze permanente make-up goed gelukt.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.