Laat uw huid stralen met de producten van Colorescience

Sinds kort werken wij in de praktijk met het merk Colorescience en we zijn mega enthousiast! In deze blog vertellen wij u waarom.

Wetenschappelijk onderbouwd Colorescience is een gerenommeerd merk op het gebied van make-up en huidverzorging. Ze staan bekend om hun innovatieve producten en benadering van schoonheid. Het merk maakt producten die volledig gericht zijn op het creëren van make-up die niet alleen de natuurlijke schoonheid van de huid verbeteren, maar ook zorgen voor bescherming en verzorging. Alle producten worden vanuit wetenschappelijk onderbouwde formules gemaakt. Hiermee garanderen ze dat hun producten de hoogste kwaliteit heeft die de huid daadwerkelijk verbeterd en beschermd. Pure producten Alle producten bestaan uit pure mineralen, een breed spectrum aan zonbescherming (UVA, UVB), antioxidanten (beschermd tegen invloeden van buitenaf, infrarood en blauwlicht) en zijn vrij van irriterende ingrediënten zoals talk, parabenen, ftalaten en synthetische geurstoffen. Daarnaast zijn alle producten van Colorescience ook nog eens dierproefvrij en vrij van microplastics zijn. Breed assortiment Snapt u ons enthousiasme? We hebben dan ook een breed assortiment aan producten.

 

Er bestaan twee lijnen. De medische lijn en de standaard lijn. De medische lijn heeft een aantal werkstoffen aan de producten toegevoegd die de huid op lange termijn verbeteren. Aan deze producten zijn ook mineralen toegevoegd waardoor de huid direct gecamoufleerd is. Alle producten uit beide lijnen zijn geschikt voor ieder huidtype en 100% veilig om direct na een esthetische ingreep te gebruiken.

 

De medische lijn bestaat uit producten;

· Specifiek voor het ooggebied (Total Eye)

· Voor de zeer gevoelige huid (All Calm)

· Producten specifiek voor hyperpigmentatie (Even up)

 

De standaard lijn bestaat uit;

· Primers

· Foundations

· Matterende poeders

· Concealers

· Blushes

· Lippenstift

· Oog make-up

 

Vergoeding verzekering: doordat deze producten ontwikkeld zijn aan de hand van de medische wetenschap kan dit product worden vergoed onder camouflagetherapie vanuit de aanvullende verzekering.

Benieuwd geworden naar dit prachtige merk? Maak snel een afspraak voor een consult bij een van onze therapeuten of hou onze sociale media in de gate voor leuke evenementen en acties!

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.