Ervaringsverhalen

Acnebehandelingen – chemische peeling en kruidenpeeling

Amy Heddes – 19 jaar

Acne komt vaker voor in onze familie maar bij mij werd het opeens zo erg dat ik eigenlijk liever niet meer naar buiten ging. Ik schaamde me, durfde niet op de foto en uitgaan werd helemaal een ding. Ik had het gevoel dat iedereen vooral naar de acne in mijn gezicht keek. Eerst probeerde ik die nog met veel make-up te camoufleren. Dat werkte natuurlijk niet. En dan waren er ook nog de littekens. Alles bij elkaar geen vrolijk verhaal.

Een jaar geleden kwam ik via een kennis bij Dermacura in Heerhugowaard terecht. Ik vond het best spannend maar ze gaven mij snel het vertrouwen dat ze me echt konden helpen. Op basis van een goede analyse van mijn huid startten we met de eerste behandeling chemische peeling. Die gaf best een branderig gevoel erna en had niet het gewenste effect. Daarom werd besloten om verder te gaan met de kruidenpeeling. De kruidenpeeling voelde wel pijnlijk aan tijdens de behandeling maar dat is daarna meteen over. Mijn huid voelde daarna droog aan maar erg vervellen deed het niet. De voedende crème van La Roche-Posay werkte verlichtend.

Alles bij elkaar lag ik een keer of negen in de stoel bij Petra en het resultaat mag er zijn. Dat bleek ook wel uit de reacties van mijn vriendinnen. Ik hoorde dingen als: ‘Je hebt een glad voorhoofd!’ Dat was al heel lang niet meer het geval geweest.

Zelfs nu, een jaar later, merk ik het nog. De littekens worden steeds minder en mijn huid blijft veel rustiger. De onderhoudsproducten van La Roche-Posay dragen daar zeker aan bij.

Ik voel me zoveel beter over mezelf! Foto’s, uitgaan, het kan allemaal weer!

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.