Ervaringsverhalen

Judith Kat – 52 jaar

Ik had er al een tijdje last van als ik in de spiegel keek, van die kleine pigmentvlekjes in mijn hals. Niet zeuren, dacht ik eerst. Pogingen bij de huisarts en een gesprek bij een cosmetisch arts brachten geen afdoende oplossing. Uiteindelijk heb ik gezocht naar een huidtherapeut in de buurt van mijn woonplaats Uitgeest. Dermacura bleek ook een vestiging in Limmen te hebben, als onderdeel van een medisch centrum. Een hele fijne locatie trouwens.
Bij de intake werden foto’s gemaakt en er werd een plan van aanpak opgesteld. Al mijn vragen werden beantwoord. Ik kreeg een goed beeld van wat ik kon verwachten van de behandeling én het resultaat. Het was plezierig dat ik in mijn waarde gelaten werd, dat mijn persoonlijke verhaal centraal stond en dat me niets werd opgedrongen. Als ik al twijfels had dan waren deze met de intake zeker weggenomen. Ik hakte de knoop door en startte met de behandeling.
Een keer per maand werd een aantal plekjes gelaserd. Ja, dat doet zeker even kort pijn, net zoiets als een naaldenprik. Gelukkig sprak Daphne me continu moed in. Daardoor was het toch iets makkelijker te doorstaan. En dankzij de verkoelende crème na de behandeling trekt deze pijn al na een paar uur weer weg. In de dagen daarna lijken het kleine brandwondjes. Die plekjes worden even wat donkerder, als een dun korstje, en vallen er gewoon af. Met drie tot vier behandelingen was ik al heel tevreden over het resultaat.
De deskundigheid en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat ik het volledig vertrouw. Ik ben zo blij dat ik nu weet dat Dermacura een adequate behandeling heeft voor deze plekjes en ik kom hier zeker terug.

Ik ben zo blij dat ik nu weet dat Dermacura een adequate behandeling heeft voor deze plekjes en ik kom hier zeker terug.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

We brengen € 30,- voor een intakegesprek in rekening. Deze kosten worden in mindering gebracht op het bedrag van de eerste behandeling die u bij ons ondergaat

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.