Dermaceutic Peelings en behandelingen

Dermaceutic Behandelingen

Dermaceutic nam als één van de eerste laboratoria ingrediënten in haar formules op die ondertussen als standaard worden beschouwd bij kwalitatief hoogstaande huidverzorging, zoals hyaluronzuur, vitamine C, Retinol en glycolzuur. Door middel van klinische studies en samenwerking met wereldwijde marktleiders ontwikkelde Dermaceutic een gamma van wetenschappelijk onderbouwde en zeer efficiënte producten met een ongeëvenaarde concentratie aan actieve bestanddelen in haar formules.

Waarom Dermaceutic?

Dermaceutic is een productenlijn waarbij de producten niet vallen onder de standaard verzorgingsproducten, zoals verkocht worden in de reguliere cosmetica winkels . Het zijn geen comfort producten. De producten bevatten hoogwaardige ingrediënten in hoge concentraties. Dit maakt dat de producten op zich al een behandeling zijn voor thuis. Deze behandeling kan verder verdiept en/of versterkt worden door middel van de bijbehorende peelings.

De behandeling

De huidtherapeut maakt een op maat gemaakt behandelplan. Daarbij is dagelijks productgebruik een essentieel onderdeel.

Alvorens er gestart kan worden met de peelings dient u uw huid minimaal 2 weken voor te bereiden. Dit zorgt enerzijds voor een goed doorlaatbare huid, waardoor we de peeling veilig kunnen uitvoeren. Ook zorgt het ervoor dat we gericht op uw huidtype, probleem, indicatie producten in gaan zetten waardoor u al een verschil kan gaan merken thuis maar ook na de behandelingen het resultaat kan behouden en dat u minder last zal hebben van de peelings (hersteltijd).

Tijdens de peelings en na de peelings, maar ook in de verschillende seizoenen zal het productadvies kunnen worden aangepast. De huidtherapeut maakt graag een persoonlijk behandelplan voor u.

Na de behandeling

Na de behandeling zal uw huid als het ware gaan exfoliëren. Dit kan ervoor zorgen dat u een wat droger gevoel krijgt, trekkerig en uw huid kan gaan schilferen.

De mate van schilfering hangt af van de sterkte van de peeling. Het is van belang om uw huid na zulke behandelingen extra te beschermen tegen invloeden van de zon (SPF 50) en eventueel extra te voeden met Hyaluronzuur. Hier kunnen wij u gericht advies over geven. Reactie op de peeling is geheel afhankelijk van de gekozen peeling. De huidtherapeut zal dit bespreken. Reken in ieder geval op 24-48 uur roodheid en een licht gevoelige huid. Na 1 tot 2 dagen begint de huid veelal te schilferen.

Wanneer wij u gaan behandelen met TCA peelings zult u doorgaans iets langer vervellen dan met mildere oppervlakkige peelings (bijv fruitzuren). Deze TCA peelings zijn om de fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en om littekens tgv acne aan te pakken. Ook hierbij geldt, wanneer u uw huid goed voorbereid met producten en eventueel een oppervlakkige peeling (fruitzuren) voorafgaand aan een TCA peeling inplant de schilfering minder zal zijn. Hier kunnen we dus een gepast behandelplan voor opstellen.

Soorten peelings

De Cosmo Peel Forte is onze sterkste peeling en is geschikt voor de behandeling van de fijne en diepere rimpels. Wij raden u aan om een week vrij te nemen van uw werk en hobby’s omdat uw huid sterk zal gaan vervellen, schilferen, roodheid vertonen en er kan evt zwelling ontstaan. Wij kunnen u uiteraard voorbeeldfoto’s tonen van dit herstel, zodat u weet wat u kunt verwachten.

De Cosmo Peel forte is een combinatiepeeling van 10% Glycolzuur, 20% TCA en 10% Fenol, waardoor deze uw huid sterk zal vernieuwen en tot een half jaar lang na de behandeling collageen blijft stimuleren.

Vergoeding door verzekering

Producten zijn altijd voor eigen kosten.
Behandeling met de peelings wordt soms vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van de indicatie waarop de behandeling wordt ingezet.

Neem zelf contact op met uw verzekeraar zodat u weet of u in aanmerking te komt voor vergoeding van deze behandeling.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  [/db_pb_accordion]