Ervaringsverhalen

Verwijderen tattoo – M22 laser

Silvia Woudt – 51 jaar

Ik had er een mooi beeld bij: een kleine en fijne tattoo met een speciale betekenis voor mij. De afbeelding klopte voor mijn gevoel maar toen de tattoo eenmaal geplaatst was, wist ik het meteen: hier ben ik niet blij mee! En dus ging ik zo snel mogelijk naar Dermacura – waar ik overigens al jaren voor gezichtsbehandelingen kom – om te kijken of ze het weg konden halen.
Ik heb ook een paar andere websites bezocht om te kijken welke opties er zijn om een tattoo te laten verwijderen. Maar het vertrouwen dat ik in Dermacura heb, gaf de doorslag. Tijdens de intake werd een klein proefje gedaan om te kijken hoe mijn huid zou reageren op de laserbehandeling. Dat pakte goed uit en er kon snel gestart worden met de behandelingen. Nu, na zes behandelingen, is de tattoo helemaal weg.

Het laseren was niet pijnloos maar anderzijds ook niet erg pijnlijk. Het leken net lichte stroomstootjes, goed te doen dus. Direct erna voelde het wat branderig aan maar dat was een paar uur later voorbij. De volgende dagen behandelde ik de plek met een speciale verzorgende crème die aanbevolen werd door Dermacura.

Ik ben erg tevreden en bovendien is het fijn dat de reacties uit mijn omgeving ook positief zijn. Een prettige en praktische bijkomstigheid was dat ik de behandeling van de tattoo kon combineren met een gezichtsbehandeling.
In het algemeen ervaar ik dat er bij Dermacura heel zorgvuldig en professioneel omgegaan wordt met mij als cliënt. Ik kan me hierdoor rustig en vol vertrouwen overgeven aan degene die mij behandelt.

In het algemeen ervaar ik dat er bij Dermacura heel zorgvuldig en professioneel omgegaan wordt met mij als cliënt.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.