Pigmentvlekken

Weg met die storende verkleuringen van de huid

Pigmentvlekken zijn er in soorten en maten en kunnen u om welke reden dan ook in de weg zitten. Wij onderzoeken uw huid en geven u een persoonlijk advies voor een passende behandeling.

Onze behandelingen bij pigmentvlekken

Laser-IPL behandelingen

In veel gevallen kan hyperpigmentatie (toename van pigment) behandeld worden met een laser of de IPL. Het licht van de laser of IPL dringt door de huid zonder deze te beschadigen en wordt opgenomen door het bloed en het pigment in de huid. De warmte die hierdoor ontstaat, zorgt ervoor dat bloedvaatjes dichttrekken en het pigment wordt opgeruimd. De korstjes die hierdoor op de huid ontstaan, genezen waarna het pigment verminderd is.

Meestal volstaan 1 tot 2 behandelingen met 5 tot 6 weken ertussen.

lasertherapie pigmentvlekken

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Chemische peeling

Geschikt voor oppervlakkige huidverkleuringen. De peeling zorgt ervoor dat de celdeling wordt bevorderd. De bovenste huidlaag schilfert af en neemt het teveel aan pigment mee. Wij werken met producten van Dermappeal, Meditopics, Hayoun, Dermaceutic en ZO Skin Health.

Vaak zijn meerdere behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Neoderma kruidenpeeling

Deze professionele behandeling verbetert de doorbloeding, stimuleert de celvernieuwing en de verjonging van de huid. Ook de vetbalans wordt hersteld. Niet alleen pigment- en levervlekken verminderen maar ook de behandeling van acne, littekens, rosacea en grove poriën laat mooie resultaten zien.

We kunnen kiezen voor een kuur van 3 tot 6 behandelingen die met een interval van 10 dagen plaatsvinden of voor bijvoorbeeld 1 behandeling per maand.

Camouflagetherapie

Soms zijn bovenstaande behandelingen niet mogelijk of wenselijk. In dat geval kunnen we de pigmentvlekken tijdelijk minder zichtbaar maken. Wij gaan op zoek naar een camouflagecrème met een hoog pigmentgehalte dat zo goed mogelijk overeenkomt met uw eigen huidskleur. De crème wordt vervolgens met een speciaal poeder gefixeerd en is daarmee waterproof. Het maakt niet uit of u transpireert, in de regen loopt of gaat zwemmen. Bovendien leren wij u ook hoe u zelf de crème het beste aan kunt brengen.
Camouflagetherapie werkt goed voor wijnvlekken, littekens, vitiligo, tatoeages en acne.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Voorkeur locatie (verplicht)

  Onderwerp (waarvoor wilt u een afspraak maken) (verplicht)

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  [/db_pb_accordion]