Peelings

Uw huid gaat ervan stralen

Een peeling maakt de opperhuid dunner en zorgt er zo voor dat de huid beter doorbloed wordt en de celdeling geactiveerd. Hierna kunnen bovendien onzuiverheden zoals mee-eters makkelijker verwijderd worden en zullen huidbeschadigingen sneller herstellen.

Wij werken met diverse peelings en lysings zodat u de behandeling krijgt die het beste aansluit. Het resultaat is een gladde en stralende huid.

Dermaquest Peelings

De vloeistof verwijdert de dode huidcellen en legt zo de frisse en jonge huidcellen “bloot”. En daarmee meteen een frisse uitstraling. Dermaquest Peelings zijn er in verschillende soorten. Van korte “lunchpauze” peelings met subtiele resultaten en een korte hersteltijd tot diepere peelings. Het resultaat is duidelijker merkbaar en de hersteltijd uiteraard langer.

Neoderma Kruidenpeeling

Deze peeling zetten we in zowel voor de probleemhuid als voor anti-aging. De verbeterde doorbloeding bevordert de celvernieuwing en helpt de vetbalans van de huid te herstellen. Acne, littekens, rosacea, grove poriën en pigment- of levervlekken worden zichtbaar minder en kunnen zelfs verdwijnen.

Hayoun Dieptepeeling

Soms is een dieptepeeling nodig voor een verbeterde huidstructuur. Deze Hayoun peeling kan kleine rimpeltjes en littekens laten verdwijnen. Hij werkt bacteriedodend, ontstekingsremmend en verbetert het opnamevermogen van de werkzame stoffen. Afhankelijk van het huidtype zijn soms meerdere behandelingen nodig.

Meditopics AHA Gel

Deze gel bevat een concentratie fruitzuren (50% of 70%) en is speciaal ontwikkeld voor het vervagen of doen verdwijnen van folliculaire en andere hyperkeratosen (verhoorning) en ichtyosen (schubben). In de hogere concentratie of bij langdurige toepassing is de gel ook geschikt voor de behandeling van oppervlakkige littekens en pigmentvlekken, zonneschade en fijne rimpels.

blank
Contact opnemen

Verheugt u zich al op die gladde huid? Maak hier een afspraak met één van onze huidtherapeuten. Wij stellen u niet teleur.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Locaties Dermacura

Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

Alkmaar
Beverwijk
Castricum
Den Helder
Heerhugowaard
Limmen

Klantenervaringen

Dermacura
Goede service en altijd een fijne en effectieve behandeling.
07/28/2016