Peelings

Uw huid gaat ervan stralen

Een peeling maakt de opperhuid dunner en zorgt er zo voor dat de huid beter doorbloed wordt en de celdeling geactiveerd. Hierna kunnen bovendien onzuiverheden zoals mee-eters makkelijker verwijderd worden en zullen huidbeschadigingen sneller herstellen.

Wij werken met diverse peelings en lysings zodat u de behandeling krijgt die het beste aansluit. Het resultaat is een gladde en stralende huid.

Dermaceutic Peelings

Dermaceutic nam als één van de eerste laboratoria ingrediënten in haar formules op die ondertussen als standaard worden beschouwd bij kwalitatief hoogstaande huidverzorging, zoals hyaluronzuur, vitamine C, Retinol en glycolzuur. Door middel van klinische studies en samenwerking met wereldwijde marktleiders ontwikkelde Dermaceutic een gamma van wetenschappelijk onderbouwde en zeer efficiënte producten met een ongeëvenaarde concentratie aan actieve bestanddelen in haar formules.

Waarom Dermaceutic?
Dermaceutic is een productenlijn waarbij de producten niet vallen onder de standaard
verzorgingsproducten, zoals verkocht worden in de reguliere cosmetica winkels . Het zijn geen comfort producten. De producten bevatten hoogwaardige ingrediënten in hoge concentraties. Dit maakt dat de producten op zich al een behandeling zijn voor thuis. Deze behandeling kan verder verdiept en/of versterkt worden door middel van de bijbehorende peelings.

Lees hier meer over de dermaceutic behandeling en peelings

Dermaquest Peelings

De vloeistof verwijdert de dode huidcellen en legt zo de frisse en jonge huidcellen “bloot”. En daarmee meteen een frisse uitstraling. Dermaquest Peelings zijn er in verschillende soorten. Van korte “lunchpauze” peelings met subtiele resultaten en een korte hersteltijd tot diepere peelings. Het resultaat is duidelijker merkbaar en de hersteltijd uiteraard langer.

Neoderma Kruidenpeeling

Deze peeling zetten we in zowel voor de probleemhuid als voor anti-aging. De verbeterde doorbloeding bevordert de celvernieuwing en helpt de vetbalans van de huid te herstellen. Acne, littekens, rosacea, grove poriën en pigment- of levervlekken worden zichtbaar minder en kunnen zelfs verdwijnen.

Hayoun Dieptepeeling

Soms is een dieptepeeling nodig voor een verbeterde huidstructuur. Deze Hayoun peeling kan kleine rimpeltjes en littekens laten verdwijnen. Hij werkt bacteriedodend, ontstekingsremmend en verbetert het opnamevermogen van de werkzame stoffen. Afhankelijk van het huidtype zijn soms meerdere behandelingen nodig.

Meditopics AHA Gel

Deze gel bevat een concentratie fruitzuren (50% of 70%) en is speciaal ontwikkeld voor het vervagen of doen verdwijnen van folliculaire en andere hyperkeratosen (verhoorning) en ichtyosen (schubben). In de hogere concentratie of bij langdurige toepassing is de gel ook geschikt voor de behandeling van oppervlakkige littekens en pigmentvlekken, zonneschade en fijne rimpels.

blank
Contact opnemen
Verheugt u zich al op die gladde huid? Maak hier een afspraak met één van onze huidtherapeuten. Wij stellen u niet teleur.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  Uw huid verdient de allerbeste zorg

  Locaties Dermacura

  Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

  Alkmaar
  Beverwijk
  Castricum
  Den Helder
  Heerhugowaard
  Limmen

  Klantenervaringen

  Dermacura
  Ik kom al 4 jaar bij Petra voor mijn acne behandeling en ik ben hier zeer tevreden over. Ik merk Lees verder
  07/05/2018