Ervaringsverhalen

Oedeembehandeling – Manuele lymfedrainage / Medische Tepeltatoeage

Lidy Das – 66 jaar

Na mijn borstreconstructie voelde ik me wel wat onzeker. Het duurde best wel even voordat ik voor mijn gevoel mijn lichaam weer terug had. Kort na de hersteloperatie ging de plastisch chirurg die mij had behandeld weg uit het ziekenhuis. Op haar advies ging ik naar Daniela. De chirurg had in het ziekenhuis in Alkmaar nauw met haar samengewerkt en had het volste vertrouwen dat ze mij met haar behandelingen kon helpen. Zo werd ik niet helemaal losgelaten en had ik een aanspreekpunt waar ik met vragen terecht kon. Vanaf het eerste moment voelde het goed. Daniela is toegankelijk, laagdrempelig en vooral deskundig.

Met manuele lymfedrainage werd het vocht, dat zich als gevolg van de operatie ophoopte, met zachte massages afgevoerd. Na elke behandeling voelde het gebied van de operatie soepeler en warmer aan. Meer zoals daarvoor. Dat was zo fijn dat ik nu – zes jaar later – nog steeds elke vier tot zes weken naar haar toe ga voor deze behandeling. Ik wil het niet meer missen.
Tijdens de operaties werd mijn tepel beschadigd waardoor er geen kleur meer aanwezig was. Daar had Dermacura een oplossing voor namelijk medische tatoeage. En wat is het mooi geworden, al zeg ik het zelf. Ze hebben zo goed gekeken naar mijn huid en de kleur van de andere tepel dat het een hele mooie match geworden is. Wat dat al niet gedaan heeft met mijn zelfvertrouwen…
Door haar persoonlijke en betrokken benadering ervaar ik bij Daniela ook mentale ondersteuning. Elke keer kijkt ze goed hoe mijn huid in het behandelde gebied eruitziet. Ze geeft me het vertrouwen dat ze het samen mij in de gaten blijft houden. Een soort extra controle.

Ik vind het echt jammer dat een dergelijke behandeling niet standaard aanbevolen wordt door de borstkliniek. Je kunt hier zoveel baat bij hebben, zeker als je er snel bij bent.
Ik blijf hier in elk geval mee doorgaan!

Je kunt hier zoveel baat bij hebben, zeker als je er snel bij bent. Ik blijf hier in elk geval mee doorgaan!

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.