Ervaringsverhalen

M22 Laser behandeling bloedvaatjes / Dermatografie wenkbrauwen

Sophie Sambros – 59 jaar

Zo rond mijn vijftigste kreeg ik in mijn gezicht opeens last van rode bloedvaatjes. Het voelde als een grote rode vlek waar iedereen naar keek. De mensen in mijn omgeving merkten het steeds op, vroegen wat het was. Het maakte me erg onzeker en gaf me een gevoel van minderwaardigheid. In eerste instantie probeerde ik de roodheid te verbergen met make-up maar dat werkte toch onvoldoende. Op advies van mijn huisarts ging ik naar Dermacura.

Een jaar of vijf geleden startte Daniela – na een uitgebreide intake en een goede analyse van mijn huid en het probleem – met de laserbehandeling van de bloedvaatjes. Eerst met de KTP laser en meer recent met de M22-laser. De eerste behandelingen duurden ongeveer een half uur. Nu ga ik nog een keer per jaar voor een onderhoudsbehandeling van slechts een kwartiertje. En met resultaat!

Tijdens het laseren voel je iets dat lijkt op kleine stroomstootjes of prikjes. Ik kan het prima hebben maar ik kan me voorstellen dat dat voor iedereen anders is en samenhangt met je eigen pijngrens. Na de behandeling is mijn huid rood en voelt warm aan. De coldpacks en de aloë vera crème van Daniela verzachten dat. Wat daarna gebeurt is dat er zich korstjes vormen die er vanzelf weer afvallen. Natuurlijk mag je een paar weken niet in de zon maar dat spreekt voor zich toch? In de tussentijd mag je er wel wat make-up op aanbrengen; dan valt het toch minder op tot het moment dat je huid weer volledig hersteld is.
Ik vond het opvallend dat er na het eerste jaar al zo’n een duidelijke verbetering te zien was. Dat gaf me veel vertrouwen. Nog beter is dat het blijft doorwerken: de vlek vervaagt steeds verder. Daar ben ik erg blij om en ik voel me een stuk zelfverzekerder.

Waarom ik Dermacura aanbeveel? Behalve dat ze erg vakkundig zijn en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied, zijn ze ook oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Bovendien zijn de voorlichting en de adviezen eerlijk en gericht op jouw specifieke probleem. Geen loze verkooppraatjes dus. Dat is heel plezierig.

Waarom ik Dermacura aanbeveel? Behalve dat ze erg vakkundig zijn en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.