Ervaringsverhalen

Littekens als gevolg van acne – M22 laser

Rutger – 22 jaar

Veel jongeren hebben last van acne, dat was ook bij mij het geval. De acne vond ik vervelend maar van de littekens had ik het meeste last. Als ik in de spiegel keek, lette ik alleen nog daarop. Ik was ervan overtuigd dat anderen dat net zo zagen en daar schaamde ik me voor.

Ik ontdekte Dermacura toen ik op het internet ging zoeken naar littekenbehandelingen. Het was een schot in de roos. Ze reageerden heel snel en efficiënt op mijn vragen. De voorgestelde behandeling werd goed uitgelegd en onderbouwd. Bovendien luisterden ze heel goed naar mij; er was altijd ruimte voor overleg vooraf en er gebeurde niets wat ik niet wilde.

In de afgelopen twee jaar heb ik een zestal laserbehandelingen gehad; in eerste instantie mijn hele gezicht en daarna steeds een gedeelte. Als je me vraagt of het pijnlijk was dan is het antwoord ja. Maar gelukkig trok dat snel weer weg. Gedurende twee tot drie dagen na de behandeling bleef mijn huid rood. Een paar weken na de behandeling werd die wat onrustiger, maar ook dat ging weer over. En ja, ik mocht een hele tijd niet in de zon na de behandeling. Daar moet je wel rekening mee houden in je planning.
Eerlijk gezegd was ik na de eerste keer nogal sceptisch. Ik had natuurlijk gehoopt dat het resultaat meteen zichtbaar was maar zo werkt het niet. Na drie behandelingen was dat al heel anders. Nu ben ik zo tevreden dat ik denk dat ik met één extra behandeling echt wel klaar ben. Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen!

Ik ben erg blij dat ik destijds de stap gezet heb en ontdekt heb dat hier echt iets aan te doen is.

Ik ben erg blij dat ik destijds de stap gezet heb en ontdekt heb dat hier echt iets aan te doen is.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Lees hier meer.

Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.