Lasertherapie overbeharing

Definitief ontharen met de Lightsheer Diode Laser

Ongewenste haargroei is moeiteloos te bestrijden met de moderne lasertechnologie. Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen met laserlicht worden behandeld, als het haar maar voldoende pigment bevat. De behandelingen duren kort: bovenlip ca. 5 min.; bikinilijn ca. 10 min en de onderbenen ca. 30 min. Op de behandelde plekken verdwijnt in bijna alle gevallen de haargroei. De eventueel resterende haren zijn dunner en lichter van kleur.

Meestal geeft de behandeling een prikkelend gevoel en na afloop is een lichtrode uitslag (erytheem) zichtbaar, die na ongeveer 12 tot 24 uur verdwijnt. Na de behandeling kan het 1 a 2 weken duren voordat de vernietigde haren uit de huid verdwenen zijn.

De laserontharingskuur werkt het best bij mensen met een lichte huidskleur en donker haar. Omdat uw haar in de groeifase behandeld moet worden, zijn er gemiddeld 5 behandelingssessies met tussenpozen van 5 tot 8 weken nodig voor het beste resultaat. Vanaf 6 weken voor het begin van de laserbehandeling zijn ontharingsmethoden waarbij de haren er uitgetrokken worden af te raden. Wel mogen zij worden geknipt of afgeschoren. Verder is het niet aan te bevelen om van 6 weken voor tot 6 weken na de behandeling te zonnebaden. Laserstralen worden door de zon gebruinde huid aangetrokken en kunnen dan niet effectief hun werk doen. Tot slot adviseren wij na de behandeling creme of gel aan te brengen. Hoe verloopt de behandeling? De laserbehandeling wordt uitgevoerd met de lightsheer diode laser, een medische laser speciaal ontwikkeld voor laserontharing.

770_Arm_Hunts_01_1B_0Wks_L_credit770_Arm_Hunts_01_1A_4Wks_L_creditLHR_Biki_Lederman_03_1B_0wks_R_creditLHR_Biki_Lederman_03_3A_wks_R_credit

Behandelingen met de lightsheer diode laser wordt door specialisten over de gehele wereld beschouwd als de beste methode voor definitieve ontharing!

Het apparaat zendt een geconcentreerde lichtstraal uit die door het donkere pigment van het haarzakje wordt geabsorbeerd. Op het moment dat het licht met het haarzakje in aanraking komt, wordt het pigment in het haar verhit en de haarwortel vernietigd. Om schade aan de huid te voorkomen wordt deze met een koelsysteem in de kop van de laser afgekoeld. De behandeling is snel en vrijwel pijnloos.

Lederman_pfb_beforeLederman_pfb_afterLHR_chin_Caddell_02_B_0wks_frontLHR_chin_Caddell_02_1A_10wks_front

Resultaat na 1 behandeling

Vergoeding

Afhankelijk van de polisvoorwaarden bij uw ziektekostenverzekeraar is vergoeding mogelijk voor behandelingen in het gelaat.

Meer informatie

Bel ons gerust voor een vrijblijvend advies of een proefbehandeling.
Kijkt u tevens op www.lumenis.com (Engelstalig)