De peelings en producten van Dermaceutic zijn breed inzetbaar om meerdere huidproblemen te behandelen. Het zijn geen comfort producten die verkocht worden in reguliere cosmetica winkels, maar producten met hoogwaardige ingrediënten en concentraties. De behandeling kan verdiept en/of versterkt worden door middel van de peelings. Pigmentatie zoals melasma, hyperpigmentatie en zonschade, maar ook acne(littekens), grove poriën en huidveroudering (rimpels) kunnen effectief behandeld worden. De peelings zijn geschikt voor elk huidtype!
 

Hoe werkt de behandeling?

Allereerst wordt de peeling afgestemd op uw huid en uw huidprobleem. Er bestaan verschillende peelings met allerlei samenstellingen van ingrediënten voor verscheidene huidproblemen. Indien de huid nooit eerder is blootgesteld aan deze hoogwaardige ingrediënten, is het belangrijk om de intensiteit van de peelings op te bouwen. Door vooraf te starten met de producten kunt u meer resultaat uit de behandeling(en) halen en kunnen de peelings veilig uitgevoerd worden, doordat de huid gewend raakt aan de ingrediënten. Deze producten kunt u ook na de behandeling blijven gebruiken om uw huid in conditie te houden.

Voorafgaand de peeling wordt de huid intensief gereinigd (stap 1). Vervolgens wordt de peeling op de huid aangebracht. Dit kan variëren tot meerdere lagen, dit is afhankelijk van het huidprobleem en het type peeling die ingezet gaat worden (stap 2). Tevens worden meerdere peelings met elkaar gecombineerd om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

 

Welke reactie kunt u verwachten?

Tijdens de peeling kunt u een branderig en/of prikkelend gevoel ervaren. Veelal reageert de huid met roodheid (stap 3) waarna er een strak gevoel ontstaat en er (meestal) na een paar dagen schilfering optreedt. Cel vernieuwing, collageen en elastine worden gestimuleerd waardoor de huidsamenstelling zal gaan veranderen.

 

Welk resultaat kunt u verwachten?

Na een aantal uur of een aantal dagen, afhankelijk van de peeling, zal de roodheid afnemen. De schilfering begint vaak twee dagen na de behandeling, en houdt vaak enkele dagen aan. Vervolgens kan het enkele weken duren voordat het behaalde resultaat zichtbaar is.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Vaak is na één behandeling al zichtbaar resultaat, maar zijn er meerdere behandeling nodig voor het optimale resultaat. De hoeveelheid is afhankelijk van uw huid en uw huidprobleem. De peeling kan om de 3-4 weken weer toegepast worden.