Anti-aging

Een stralend effect voor elk huidtype

Wij werken met de kwalitatief hoogwaardige producten van ZO Skin Health, ZO Medical, Doctor Babor, Neoderma en La Roche Posay.

Voor een bijzondere ervaring én meetbare resultaten op de korte en de lange termijn. Continu wetenschappelijk onderzoek en samenwerking met universiteiten heeft geleid tot diverse verzorgingslijnen met bijzondere en effectieve werkzame stoffen die de huid optimaal ondersteunen door verbetering van de huidstofwisseling, celvernieuwing en elasticiteit.

Alleen bij professionele toepassing van de producten tijdens de behandeling door onze beauty experts, worden zichtbare en voelbare resultaten bereikt. Niet alleen ziet uw huid er daarna fris en jeugdig uit. De verschillende massagetechnieken hebben bovendien een positieve en ontspannende uitwerking op het hele lichaam. De resultaten zijn verbluffend.

blank
Contact opnemen

Maak hier een afspraak met één van onze huidtherapeuten. Wij adviseren u graag vrijblijvend.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail adres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Locaties Dermacura

Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

Alkmaar
Beverwijk
Castricum
Den Helder
Heerhugowaard
Limmen

Klantenervaringen

Dermacura
Ik kom al ruim 1.5 jaar bij Dermacura en ben erg tevreden.
07/04/2016