Anti-aging

Een stralend effect voor elk huidtype

Wij werken met de kwalitatief hoogwaardige producten van ZO Skin Health, ZO Medical, Doctor Babor, Neoderma en La Roche Posay.

Voor een bijzondere ervaring én meetbare resultaten op de korte en de lange termijn. Continu wetenschappelijk onderzoek en samenwerking met universiteiten heeft geleid tot diverse verzorgingslijnen met bijzondere en effectieve werkzame stoffen die de huid optimaal ondersteunen door verbetering van de huidstofwisseling, celvernieuwing en elasticiteit.

Alleen bij professionele toepassing van de producten tijdens de behandeling door onze beauty experts, worden zichtbare en voelbare resultaten bereikt. Niet alleen ziet uw huid er daarna fris en jeugdig uit. De verschillende massagetechnieken hebben bovendien een positieve en ontspannende uitwerking op het hele lichaam. De resultaten zijn verbluffend.

blank
Contact opnemen

Maak hier een afspraak met één van onze huidtherapeuten. Wij adviseren u graag vrijblijvend.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail adres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Dermacura mag de door mij doorgestuurde persoonsgegevens gebruiken voor het gevraagde contact in overeenstemming met de Privacy verklaring.

  Uw huid verdient de allerbeste zorg

  Locaties Dermacura

  Dermacura is gevestigd op meerdere locaties. Hieronder kunt u per vestiging de behandelinformatie en openingstijden zien. Hier leest u meer over Dermacura.

  Alkmaar
  Beverwijk
  Castricum
  Den Helder
  Heerhugowaard
  Limmen

  Klantenervaringen

  Dermacura
  Ik ben nu alweer een aantal jaren onder behandeling bij Petra voor zowel Acne als Couperose. Vooral de laserbehandeling vond Lees verder
  07/09/2018