Belangrijk: Behandelingen Dermacura gaan voorlopig niet door

Beste klant/patiënt,

Helaas moet Dermacura de komende periode stoppen met het behandelen van patiënten

Op dit moment is het onze prioriteit om u als cliënt/patiënt en ons team te beschermen.

De afspraken die de komende periode gepland staan zullen daarom niet door gaan.

Mocht de behandeling voor u medisch noodzakelijk zijn, stuur ons dan een e-mail zodat we met u contact op kunnen nemen om de mogelijkheden te overleggen. Medisch noodzakelijke behandelingen zullen we dan opnieuw inplannen.

Wenst u producten te kopen, dan ontvangen we ook graag een e-mail zodat we met u naar een passend moment kunnen kijken.

Ons gratis telefoonnummer kan tijdelijk niet gebruikt worden om afspraken te plannen.

Hopend op uw begrip voor deze situatie verheugen we ons nu al op een goede en snelle start!

We wensen eenieder een gezonde en zonnige periode toe.

Team Dermacura

(info@dermacura.nl)

Uw huid verdient de allerbeste zorg

Zit u goed in uw vel?

Een uitdrukking die we meestal figuurlijk gebruiken om te weten hoe iemand zich voelt. De conditie van uw huid heeft ook letterlijk een grote invloed heeft op uw welbevinden. Voelt u schaamte of onzekerheid als gevolg van uw huidproblemen? Dat is niet nodig. Uw huidaandoening hoeft uw dagelijks functioneren niet langer te belemmeren.

Onze huidtherapeuten nemen graag de tijd voor u. Zij zijn gespecialiseerd in de allerbeste zorg voor uw huid en behandelen de zieke en/of beschadigde huid om een stoornis of beperking op te heffen, te verminderen of te voorkomen.

Zodat u zich weer goed voelt.

Kijk bij “huidaandoeningen” voor een overzicht van de behandelingen bij de diverse huidaandoeningen.

Ook voor Medische Tatoeages (of Dermatografie) en Cosmetische behandelingen kunt u bij de huidtherapeuten van Dermacura terecht.

Hoe gaan we te werk?

In een eerste gesprek kijken we naar de aandoening, de voorgeschiedenis en de te verwachten resultaten van een behandeling. Aan de hand hiervan maken we in nauw overleg met u een plan van aanpak. In de loop van de behandeling evalueren we regelmatig en informeren we u – en waar nodig de verwijzend arts – over de vorderingen.

Verwijzing en vergoeding

De behandelingen door onze huidtherapeuten worden in veel gevallen vergoed door de ziektekostenverzekering. Het is goed om dit vooraf bij uw verzekering na te gaan.
In sommige situaties is een verwijzing door een arts of medisch specialist nodig. Weet u het niet zeker? Wij informeren u graag.

Betrouwbare zorg

Uw huid is bij ons in goeie handen. Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), hebben een BIG registratie (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg, artikel 34), een AGB code en zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Paramedici.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. U weet dan meteen waar u aan toe bent.

 

Wilt u graag weten wat anderen van ons vinden? Of uw eigen beoordeling achterlaten?

Onze qualiview beoordeling vindt u hier.
Bekijk hier alle klantenervaringen.

Klantenervaringen

Dermacura
Daar waar je zelf kan twijfelen en denken "ligt het aan mij of......" kunnen deze dames je heel goed adviseren en eventueel de juiste weg laten bewandelen.
Je wordt te allen tijde serieus genomen, en dat voelt goed!!!
06/30/2016

Huidveroudering – Wat is het en wat kun je er aan doen?

Huidveroudering Huidveroudering is een natuurlijk verschijnsel van de huid wat onvermijdelijk is voor iedereen. Het is een geleidelijk proces wat al vanaf het 25e levensjaar begint en vaak pas echt zichtbaar begint te worden tussen het 35e en 40e levensjaar. Maar wat...

Lees meer

Dermaceutic peelings en behandelingen

Dermaceutic Behandelingen Dermaceutic nam als één van de eerste laboratoria ingrediënten in haar formules op die ondertussen als standaard worden beschouwd bij kwalitatief hoogstaande huidverzorging, zoals hyaluronzuur, vitamine C, Retinol en glycolzuur. Door middel...

Lees meer